8.01.2006 г., 21:38 ч.

О-Б-И-Ч-А-М Т-Е 

  Поезия
1044 0 3

О, истини за Живот необятен.

Б-ез контур, светлосянка и цвят.

И без смисъл- фалшив, непонятен.

Ч-асове банални от актуалния свят.

А може би мълния светлинна да блесна.

М-оже би безплътен мираж разпери крила.

 

Т-ъркулна се черната участ небесна.

Е-втина истина- 2 изгорели тела.

© Франческа Салиери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??