Obra no adecuada para menores de 18 años
„О, да!!!”
Не съм срещал друга кучка като тази.
„Добър вечер!”, извратени мисли идват на талази.
Кондомът е в джоба ми – естествено, че е.
Пиян, на двадесет години – на Дете за какво му е дете...
И така, влизаме в тоалетната, аз с кондома, ти – с Него в ръка,
драскаш ме и хапеш, сега се завърти, „О-о-о, да!”
Съжалявам, не исках да е толкова за кратко,
но ме хвана неподготвен и Го хвана тъй приятно...
Но ти знаеш – „Няма никакъв проблем, едикой си там Попов”
Знам, че ме разбираш, скъпа – след пет минути отново съм готов.
А до тогава, просто на езика ми се остави,
между краката ти сладко да вибрира, но тихо... не крещи.
Знам, че ти харесва и докъде точно ще се стигне,
либидото ти себе си обесва и знам, ще запомниш малкото ми име.
Та, до следващия път, любима моя, непозната.
Жалко, че името ти не запомних, само гледката между краката.
© Михаил Попов Todos los derechos reservados
животът има и друга страна...