17.12.2010 г., 18:11 ч.

О, да!!! 

  Поезия » Еротична
2030 0 3

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

„О, да!!!”

 

 

 

Не съм срещал друга кучка като тази.

„Добър вечер!”, извратени мисли идват на талази.

Кондомът е в джоба ми – естествено, че е.

Пиян, на двадесет години – на Дете за какво му е дете...

И така, влизаме в тоалетната, аз с кондома, ти – с Него в ръка,

драскаш ме и хапеш, сега се завърти, „О-о-о, да!”

Съжалявам, не исках да е толкова за кратко,

но ме хвана неподготвен и Го хвана тъй приятно...

Но ти знаеш – „Няма никакъв проблем, едикой си там Попов”

Знам, че ме разбираш, скъпа – след пет минути отново съм готов.

А до тогава, просто на езика ми се остави,

между краката ти сладко да вибрира, но тихо... не крещи.

Знам, че ти харесва и докъде точно ще се стигне,

либидото ти себе си обесва и знам, ще запомниш малкото ми име.

Та, до следващия път, любима моя, непозната.

Жалко, че името ти не запомних, само гледката между краката.

 

© Михаил Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Иска се смелост да пишеш така,
    животът има и друга страна...
  • Обожавам начина по който, разбивам всякакви представи.Поздрав за всички!
  • Редактор!
    Горното, каквото и да е, е за раздел Порнография, който не е в сайт Откровения...
    или греша?

Предложения
: ??:??