26 feb 2015, 9:23

O-да 

  Poesía
412 0 1
О-да

Тайно се промъкваш,
чакаш, под завивката си да те вмъкна.
С тази си походка,
скачаш ми по листа като антилопа

Гледаш ме накриво,
обожавам твоето червило.
Под чаршафите си ще те пусна
че съм гладен ще те хрусна

Ти започваш да ми мъркаш
целувам те, ти пък ми се търкаш.
И затваряш си очите,
аз пък свалям ти звездите.

Мислиш да си легнеш кротко,
предчувствам че ще бъде мокро.
Криеш ми сe,
аз пък ще те хвана.

Вкопчваш се в мене силно
и дереш ме по гърба стилно.
Искаш да ми кажеш нещо зная,
обещавам ще си трая.

© Радослав Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??