26 may 2019, 23:44  

О, избори! 

  Poesía » Parodias
622 0 1

Цял ден избирателните урни

как с бюлетини се пълнят.

На ГЕРБ кандидатите карикатурни

делото си черно искат да изпълнят.

Гербаджия Мария Габриел избра.

Ром порция кебапчета събра.

Последний напън вече е настал.

Свалете ГЕРБ от тоз пиедестал!

И европейците тръпнат, друг път невидели

ведно да гласуват живи и умрели.

Взеха си най-сетне властта заветна -

Бойко с хитрости народа преметна!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??