26 may 2019, 23:48

О, майко мила 

  Poesía
335 0 4

Ние хората нямаме насита...

ако е за без пари, то за какво?

Нима подвеждат ни, или ни

манипулират... скръндзи

ламтящи за пари.

Завиждаме когато някой преуспее.

Ревнуваме когато друг се весели!

Доносници, предатели без време...

Отчаяни свидетели на загубено

от нас без време, време.

А кошницата някой си плете

набъбва му портфеила със валута...

Народа ли? Той вятърът да гони

Европата далече е и в липса на закони.

Успяват закон да изковат,

във който, Народа е Врагът.

Сълзи,отечеството, чезне...

О, майко мила, моля те Прости.

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Така е,Приятелю мисля че се вижда!Тъжна истина но боли от безхаберието!А то е за сметка на нас!Благодаря че намина!
  • Пълна дисекция на нашето съвремие си направил Приятелю!Но колко ли съвременници ще я погледнат?
  • Веси,Приятелко мила ,Благодаря ти!!!
  • Тъжна картина описваш, Ачо. Поздравче!
Propuestas
: ??:??