15 jul 2006, 17:36

О, моя малка  

  Poesía
699 0 3
О, моя малка нежна лейди
когато се събудиш
под прозореца ти ще се вият
орлови нокти с бръшляни, но няма да са рози или теменуги
и няма да цъфтят
след тъмната луна която те залюби
и те закле
така че да не може друг да те събуди
нежни са страните ти и розово лицето ти
потрепват клепките
сънуваш
дали ме чуваш
моя малка лейди
за теб е тъжната ми песен
да можеше да видиш
навън
е слънчев ден..
а ти какъв ли сън сънуваш
щом не искаш да се будиш..

© И.Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??