14 mar 2019, 23:07

О, Вдъхновение... 

  Poesía » Otra
445 0 0

О, Вдъхновение,

пред теб изпадам в дълбоко недоумение, 

​​​​твоят глас е моето душевно спасение...

 

Не излизай никога

през моята врата,

устрой си дом вечен, свещен

във моята душа...

​​​​​​

Когато помисля си за теб,

във мен запалва се искра.

Ти си в нощното небе 

една ярко светеща звезда...

 

Ти идваш при мен винаги,

когато съм тъжна и сама

и напомняш ми 

за дългият път към вечността, 

за Любовта ,за красотата на Живота,

ти във него си чудесна,

безкрайно красива нота...

 

Вдъхновение, ти даваш криле 

на всички творци,

и изпълваш ги с удивление, 

пламък в живота им си ти...

 

Бог частица от себе си 

чрез теб за нас дарява,

за да може Той Творецът 

все повече да ни вдъхновява 

да творим и чрез творчеството

до Него да се доближим...

 

Вдъхновение, 

ти си огнена стихия,

чрез теб се доближаваме до

Божествената Магия...

 

​​​

 

© Свещен Огън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??