Дай да пийна още едно,
да съм сигурна, че няма да се откажа...
да вляза в твоето легло...
и влюбена в теб да не се окажа.
Давай, целувай цялото ми тяло...
говори ми красиви думи...
Да не ти пука, че би ме заболяло -
нали не забрави да купиш гуми...?!
Хайде, действай за мига,
в леглото, ти знаеш, ще осъмна...
За мен всичко да бъде игра,
а ти да се надяваш утре да се върна...
`Евелина
© Евита Todos los derechos reservados