1 дек. 2009 г., 02:12

Обаче не съм такава 

  Поэзия » Другая
674 0 1

Дай да пийна още едно,

да съм сигурна, че няма да се откажа...

да вляза в твоето легло...

и влюбена в теб да не се окажа.

Давай, целувай цялото ми тяло...

говори ми красиви думи...

Да не ти пука, че би ме заболяло -

нали не забрави да купиш гуми...?!

Хайде, действай за мига,

в леглото, ти знаеш, ще осъмна...

За мен всичко да бъде игра,

а ти да се надяваш утре да се върна...

 

 

 

                                                             `Евелина

© Евита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??