1 may 2011, 11:26

Обади се 

  Poesía » De amor
1156 0 2

Обади се

(Разговор с Отиващата си Любов)

 

Ало... Ало... Здравей, Любов!

Ти ми каза, ако има Нещо...

Обади се!

Ало... Ало... Чуваш ли ме, Любов???

Обажда се едно Изпълнено с Болка Сърце!

Ало... Чуваш ли ме, Любов?

Обажда се една Опустошена и Празна Душа!

Чуваш ли ме, Любов?

Аз съм тази, която все тъй ТЕ ОБИЧА...

Можеш ли да ми помогнеш, кажи?

Изгубена съм в Теб, Любов,

и към Себе си Не мога да се Върна!

Ало... Ало... Защо мълчиш, Любов,

уплаших ли те с моето обаждане?

Не се Страхувай, Любов... и не се Тревожи!

Няма Нищо, не се Притеснявай!

Аз все още и без тебе си дишам,

но ЖИВА ВЕЧЕ... НЕ СЪМ!

Ало... Ало... Чуваш ли ме...

защо така Мълчиш... ЛЮБОВ?

Ето... Аз ти се Обадих...

Можеш ли да ми Помогнеш?

© Рени Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Аз все още и без тебе си дишам, но ЖИВА ВЕЧЕ...НЕ СЪМ!" ПРЕКРАСНО Е РЕНИ!
Propuestas
: ??:??