7 mar 2010, 20:50

Обещай да ме сънуваш 

  Poesía » De amor
592 0 1

Eто, тук съм, но заспивам.

Сънят ще ме сломи,

но, вместо да изчезвам,

моят глас ръми, ръми.

 

Затвори и ти очи,

обещай да ме сънуваш

и по моите клепачи

започни да се рисуваш.

© Йоанна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Толкова е красиво и нежно! Поздрави!
Propuestas
: ??:??