7 мар. 2010 г., 20:50

Обещай да ме сънуваш 

  Поэзия » Любовная
595 0 1

Eто, тук съм, но заспивам.

Сънят ще ме сломи,

но, вместо да изчезвам,

моят глас ръми, ръми.

 

Затвори и ти очи,

обещай да ме сънуваш

и по моите клепачи

започни да се рисуваш.

© Йоанна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Толкова е красиво и нежно! Поздрави!
Предложения
: ??:??