7.03.2010 г., 20:50 ч.

Обещай да ме сънуваш 

  Поезия » Любовна
587 0 1

Eто, тук съм, но заспивам.

Сънят ще ме сломи,

но, вместо да изчезвам,

моят глас ръми, ръми.

 

Затвори и ти очи,

обещай да ме сънуваш

и по моите клепачи

започни да се рисуваш.

© Йоанна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Толкова е красиво и нежно! Поздрави!
Предложения
: ??:??