18 ene 2018, 23:20

Обещай ми без да ми обещаваш... 

  Poesía » De amor, Filosófica, Verso libre
362 1 2

Обещай ми без да ми обещаваш...

 

В сърцето ми влезе ти, просто така

стигна надълбоко във всяко кътче...

В сърцето ми влезе и слънцето изгря,

усещам лъчите му във всяко ъгълче...

 

Влезе в мен и в облаците вече мога...

да видя красивото, дъжда и дъгата му...

Влезе в мен и във вятъра вече мога...

да намеря покой, в буря от мечтания...

 

Влезе и вече мога песента на сърцето

да чуя, да почувствам щастие и живот...

Влезе и вече не ми трябват думите...

само един поглед от тези ноти стига...

 

Само с усмивката, когато се погледнем...

всяка една сълза ще прегърнем с нея...

Може би е просто нищо, може да е всичко...,

може би ни е писано повече или по - малко...

 

Просто искам да потъна с теб в морето,

искам да полетя с теб, високо над небето...

Да не можем дъното да видим, очите ни

да са затворени, но душата да прогледне...

 

Толкова е лесно да се влюби то, то, то...

Колко съкровено е всичко, когато обичаме...

Всеки един миг цветовете стават по - ярки...

Толкова съм себе си, когато те обичам...

 

Любовта е в малките, но големи неща...

тя е нешлифована, но здрава и силна...

Любовта е необъркана в объркания свят...

Може би е луда, но е най - естествената...

 

Тя е просто искрена, добра, истинска...

Толкова приказна, скромна и смела...

Тя е жива в нас и обича просто обича...

така както ти влезе в мен като музика...

 

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??