В сърцето ми влезе ти, просто така
стигна надълбоко във всяко кътче...
В сърцето ми влезе и слънцето изгря,
усещам лъчите му във всяко ъгълче...
Влезе в мен и в облаците вече мога...
да видя красивото, дъжда и дъгата му...
Влезе в мен и във вятъра вече мога...
да намеря покой, в буря от мечтания...
Влезе и вече мога песента на сърцето
да чуя, да почувствам щастие и живот...
Влезе и вече не ми трябват думите...
само един поглед от тези ноти стига...
Само с усмивката, когато се погледнем...
всяка една сълза ще прегърнем с нея...
Може би е просто нищо, може да е всичко...,
може би ни е писано повече или по - малко...
Просто искам да потъна с теб в морето,
искам да полетя с теб, високо над небето...
Да не можем дъното да видим, очите ни
да са затворени, но душата да прогледне...
Толкова е лесно да се влюби то, то, то...
Колко съкровено е всичко, когато обичаме...
Всеки един миг цветовете стават по - ярки...
Толкова съм себе си, когато те обичам...
Любовта е в малките, но големи неща...
тя е нешлифована, но здрава и силна...
Любовта е необъркана в объркания свят...
Може би е луда, но е най - естествената...
Тя е просто искрена, добра, истинска...
Толкова приказна, скромна и смела...
Тя е жива в нас и обича просто обича...
така както ти влезе в мен като музика...
© Лили Вълчева All rights reserved.