8 mar 2008, 9:02

"Обещание" 

  Poesía » De amor
697 0 11
Обещавам си в очите ми звезди да греят
и една усмивка вечно да цъфти!
Напук на весела ще се преструвам,
докато не спре да ме боли.

Обещавам си, че няма пак да те потърся
и този път обидата не ще простя!
Спомените от душата ще разпръсна
и завинаги сърцето ще спася!

Обещавам си, че ще успея!
Днес луната ме прегръща!
И аз като звезда ще грея,
а ти помни, че всичко някога се връща!

© Валентина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??