7 nov 2008, 9:55

Обещание 

  Poesía » De amor
845 0 3

Каза луната, че ще ми даде звездите,
за да мога да ти ги подаря,
с тях да мога към себе си
да те привлека.

Каза и небето,
че една звезда

ще ти остане в сърцетоV
Тази звезда щяла да съм аз,
а другите щели
да светят за нас.

Аз вярвам и на небето, и на луната,
но се питам -
къде изгуби се звездата,
част от нея,
в сърцето ти стои
и всяка нощ
заради теб непрекъснато блести,
ала виждаш ли я ти?!

© Снежка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??