Nov 7, 2008, 9:55 AM

Обещание 

  Poetry » Love
855 0 3

Каза луната, че ще ми даде звездите,
за да мога да ти ги подаря,
с тях да мога към себе си
да те привлека.

Каза и небето,
че една звезда

ще ти остане в сърцетоV
Тази звезда щяла да съм аз,
а другите щели
да светят за нас.

Аз вярвам и на небето, и на луната,
но се питам -
къде изгуби се звездата,
част от нея,
в сърцето ти стои
и всяка нощ
заради теб непрекъснато блести,
ала виждаш ли я ти?!

© Снежка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??