Няма никога да си простиш,
ако видиш ме до друг да крача,
ала зная, че ще си личи
само щом останеш сам във здрача.
Ти си силен, твойте рамене
биха издържали Небесата,
но ще страдаш, моето сърце
ако чуеш как за друг прескача...
Ще сънуваш двете му ръце
в моите. И трудно ще заспиваш.
Няма да ти дава мира, не!
Да ме гледаш негова, щастлива!
Сутрин ще се будиш с мисълта,
че ме искаш, докато съм жива...
Спи спокойно, знам добре това.
И да искаш, няма да си ида!
© Любимата Todos los derechos reservados
И да искаш, няма да си ида!
Браво!