15 ene 2018, 0:49

Обещание 

  Poesía
390 0 2

Обещание

 

годините се трупат върху раменете ми

всяка следваща по-тежка от предишната

и целта която си поставих за преследване

да се усмихвам винаги търсейки баланс

 

тежестта на всичко липсващо в годините

е малка стъпка в моето израстване

промените настъпващи отвътре

вярвам че ще бъдат за добро

 

научих се да търся обичта към себе си

да не посявам обич в замръзналата пръст

да не гоня блянове и ветрове напразно

защото те са просто дим в шепите

 

уча се тепърва да съм силна и достатъчна

да не доказвам себе си в името на друг

да не изпитвам нуждата да нося маски

които други са харесали за мен

 

уча се да бъда себе си

обещавам си да не живея чужд живот

да се усмихвам търсейки хармония

и всичко липсващо запълвайки с любов

© Илияна Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??