Обещавам, любов...
ЩЕ ТЕ СРЕЩНА...
дали в залеза тъжен...
или в изгрева нов...
и след грешки...
за всички присъщи...
ще те имам...
повярвай, любов!!!
Ще те следвам,
от други подмината...
Ще осъмвам със истинска страст,
споделила с теб хляба и виното,
вечно твоя останала аз...
Ще те срещна, любов...
Обещавам...
и ще бъдеш за мен благослов!!!
И мираж да си...
пак ще те срещна...
Обещавам ти...
В ТОЗИ ЖИВОТ!!!
© Красимира Касабова Todos los derechos reservados