24.01.2012 г., 21:01 ч.

Обещавам, любов 

  Поезия » Любовна
863 0 7

Обещавам, любов...

ЩЕ ТЕ СРЕЩНА...

дали в залеза тъжен...

или в изгрева нов...

и след грешки...

за всички присъщи...

ще те имам...

повярвай, любов!!!

 

Ще те следвам,

от други подмината...

Ще осъмвам със истинска страст,

споделила с теб хляба и виното,

вечно твоя останала аз...

 

Ще те срещна, любов...

Обещавам...

и ще бъдеш за мен благослов!!!

И мираж да си...

пак ще те срещна...

Обещавам ти...

В ТОЗИ ЖИВОТ!!!


 


© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??