29 sept 2017, 23:18

Обещавам любов, музика избирам... 

  Poesía » Filosófica, Verso libre
833 2 4

Обещавам любов, музика избирам...

 

Любовта е сила, а музиката е любов!

 

Преди да почука на вратата ти

мига, в който се откажеш от мечтите си...

Преди, преди да си помислиш

да обърнеш гръб на своето щастие...

 

Преди страхът да нахлуе в душите ни...

и с войската си от бури да ни да нападне...

Преди това си спомни - Любовта е сила...!

Силата цял живот да обичаме и да живеем...!

 

Преди да повярваш, че сме се загубили,

че сме загубили всякакви надежди...

Изправи главата, погледни напред...

хвани ми ръката, повярвай си и обичай...

 

Преди сянката на миналото и бъдещето

да се опита да промени избора и съдбата ни...

Преди тъмнината в слънце да ни заслепи...

Виж ръката ми в твоята - няма да те изпусне.

 

Защото преди ти запя в мен и аз се издигнах...

Защото, каквото и да се случва в душата ме носиш...

Защото в нотите ни не съществува "защото"...

Защото избра гласа ми за теб да пее и да те пази...

 

Защото избрах да ти се отдам и да ти обещая...

Избрах да си обещая, че никога няма да се предам...

Че няма да престана за обичта си да се боря...

Че никога няма да забравя песента на мечтите си...

 

Защото избра сърцето ми да живее за себе си и тебе...!

Защото същото то избра - на щастието да подаде ръка...

Защото избра да ти обещае...своята вяра и воля...

Да те прегърне, щом мрака на самотата яви ти се...

 

Запомни, че аз съм музиката в твоята душа...!

Че ти рисуваш нотите - диханията на живота ми...

Че можеш да им се довериш, че в тях си оставила

вярата си - и можеш да я прегърнеш винаги...

 

Прегърни ме, ако това искаш...!

Прегърни ме, ако за мен мечтаеш...!

Прегърни, прегърни мечтите си!

Прегърни всеки миг на щастие...!

 

Тогава докосни сърцето си и как бие ще усетиш...!

Ще усетиш, че то не избира да се предаде...!

Ще усетиш във всяко свое кътче - мелодията...

 ще усетиш, че любовта, любовта е сила!

 

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Това, че обичаме себе си и другите е единствената и най - голямата ни сила! 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви Стойчо, Давид и Аделайд - стоплихте сърцето ми! Нямам думи да ви благодаря! Аделайд
  • Лили, оставяш ме с впечатлението, че не би спряла да пишеш, ако някой те застави да го правиш. Възхищавам се на любовта, която описваш по свой уникален и красив начин. Благодаря ти, че за пореден път предоставяш подобно произведение, като всяко следващо е несравнимо. Поздравления!
  • Браво! Поздравления за силната творба!
  • Силата на любовта!
Propuestas
: ??:??