17 abr 2010, 21:51

Oбет за... (По Дж.Чосър) 

  Poesía
545 0 2



Облече ли раздраната

кървава риза от свила,

ледена след

копията,

впиващи се в нея?

Тя... На мойта гръд

понесе всички рани,

насочени

със тъмна злоба

и със всичка сила!

Сега, пред Божия съд

застанал, се моля

Обета ни да спазиш...

И нека Бог да те закриля!

 

Б.Калинов.16.04.2010г.

                                                                  Пловдив
http://www.playcast.ru/view/1198058/a2d74bb37939ce00a034dbdd73f5f8b8e75729f3pl

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??