9 oct 2007, 10:29

Обгърната с лъжи 

  Poesía
870 1 1
Мина ден,
мина втори,
но ето, че за теб
все още сърцето ми говори.

Не ще забрави за теб
скоро, нали?
Не ще забрави за
твойте думи, пълни с Лъжи.
Всичко бе лъжа,
сякаш като на игра,
аз бях просто пионка добра,
вярваща на всяка твоя лъжа,
скрита под мили слова.

Лъжец и най-свиреп убиец,
това си ти за мене вече.
Излъга ме най-жестоко
и уби сърцето мое,
разкъсвайки го ти
на хиляди разбити мечти.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • доста силно стихотворение, харесва ми
Propuestas
: ??:??