9.10.2007 г., 10:29 ч.

Обгърната с лъжи 

  Поезия
871 1 1
Мина ден,
мина втори,
но ето, че за теб
все още сърцето ми говори.

Не ще забрави за теб
скоро, нали?
Не ще забрави за
твойте думи, пълни с Лъжи.
Всичко бе лъжа,
сякаш като на игра,
аз бях просто пионка добра,
вярваща на всяка твоя лъжа,
скрита под мили слова.

Лъжец и най-свиреп убиец,
това си ти за мене вече.
Излъга ме най-жестоко
и уби сърцето мое,
разкъсвайки го ти
на хиляди разбити мечти.

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • доста силно стихотворение, харесва ми
Предложения
: ??:??