27 feb 2011, 0:18

Обич 

  Poesía » De amor
946 0 1

Щом мислите ни се прегръщат
и дивият копнеж препуска,
и спомените все се връщат,
когато пак нощта се спуска,

когато в теб съм топло зрънце,
поникнало в снега кокиче
и в мен те нося като слънце,
и аз съм твоето момиче.

Щом устните ни все се търсят,
кръвта във вените ни тича -
нима е нужно друго чудо,
освен да можеш да обичаш.

 

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??