27.02.2011 г., 0:18 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
941 0 1

Щом мислите ни се прегръщат
и дивият копнеж препуска,
и спомените все се връщат,
когато пак нощта се спуска,

когато в теб съм топло зрънце,
поникнало в снега кокиче
и в мен те нося като слънце,
и аз съм твоето момиче.

Щом устните ни все се търсят,
кръвта във вените ни тича -
нима е нужно друго чудо,
освен да можеш да обичаш.

 

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??