Обич
Да обичаш е изкуство,
да обичаш е живот,
да обичаш - туй е чувство,
да обичаш е комфорт.
За живота става дума,
за живота и смъртта,
че без тази обич няма
нищо хубаво в света,
че без тази обич няма
нито радост, ни тъга,
че без тази обич няма
даже радост в Любовта!
© Вал Герх Todos los derechos reservados