16.09.2013 г., 19:04 ч.

Обич 

  Поезия » Друга
537 0 3

               Обич

 

Да обичаш е изкуство,

да обичаш е живот,

да обичаш - туй е чувство,

да обичаш е комфорт.

За живота става дума,

за живота и смъртта,

че без тази обич няма

нищо хубаво в света,

че без тази обич няма

нито радост, ни тъга,

че без тази обич няма

даже радост в Любовта!

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??