26 may 2013, 12:19  

Обич 

  Poesía
479 0 3

Обич

 

разтича се

като топящ се сняг

на слънчевия миг сред нежната милувка

(бърборехме в изчезващата нощ,

приготвяйки се за раздяла на закуска)

 

кафето, свито в клетката от порцелан,

в утайката на думите съцветия подрежда

(разклаща черният му свят белеещата

длан) - остава споменът за допира до

топли устни в радост, в мъка и... с надежда

 

 

 

 

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??