16 ene 2008, 9:42

Обич 

  Poesía » De amor
694 0 15

Обичам те,

за тебе аз живея,

за теб съм цяла и ще оцелея...

Обичаш ме,

това ме омагьосва,

със нежен глас душата ми

докосваш...

Обичам те,

до теб главата скланям,

претръпнала от чакане,

аз онемявам...

Обичаш ме,

усещам любовта ти,

пътека ще прокараш във

недрата,

на нашата емоция страстна,

пурпурно червена и кипяща...

Обичам те,

за теб съм аз родена.

Обичаш ме,

сега сме озарени,

сега ръце един във друг

сме вплели,

телата се покриват от дантели...

© Силвия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??