16 dic 2005, 22:28

Обич делена на две 

  Poesía
719 0 1

                                   Обичам те, а тя те има,

завинаги, за цял живот,

тя била е твоята любима,

тя била е твоята любов.

           

Тя те обича силно, до Бога,

    и аз те обичам завинаги,

    без твойте очи вече не мога,

    и с двете ли ще си завинаги

            Даде ми твоята истинска обич,

            но тя е обич- делена на две,

            лъжеш нея без жал и без корист,

            а дал си на мене твойто сърце.

           

 Живееш тайно със двете,

залъгваш и твойто сърце,

не знаеш коя то ще избере,

и даваш обич делена на две.

© Сиска Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Нещо много познато, обич делена на две....
Propuestas
: ??:??