Обичам те, а тя те има,
завинаги, за цял живот,
тя била е твоята любима,
тя била е твоята любов.
Тя те обича силно, до Бога,
и аз те обичам завинаги,
без твойте очи вече не мога,
и с двете ли ще си завинаги
Даде ми твоята истинска обич,
но тя е обич- делена на две,
лъжеш нея без жал и без корист,
а дал си на мене твойто сърце.
Живееш тайно със двете,
залъгваш и твойто сърце,
не знаеш коя то ще избере,
и даваш обич делена на две.
© Сиска Георгиева Все права защищены