17 sept 2015, 21:53

Обич и любов 

  Poesía » De amor
265 0 0

Във младите години

бе обич в любовта.

На старите години

остана обичта.

 

Във младите години

сърцето те слушà.

На старите години

те нося във душа.

 

Във нея съм запазил

за тебе хубав кът.

До днеска съм опазил

и общия ни път.

 

Сега съм твойто стихче,

а ти си мой сонет.

На бялото ни листче

подписвам се: поет.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??