8 ene 2011, 9:53

Обич ми даваш 

  Poesía » De amor
912 1 11

Всеки ден слънце ти паля с усмивка,

топля лицето ти, галя те по косата,

после се сгушвам на скрито в гърдите ти

и ласкаво светя в гънките на мечтата.

 

Вечер подкарвам искриците на очите си

и по цялото твое небе ги разпръсквам,

с двете си пръстчета облаците изтръсквам -

чисти и по-бели от сняг ги разпръсквам.

 

Обич ти давам, нищо в замяна не искам,

стига ми само щастлив да те виждам –

вечер как във зениците ти заспивам,

сутрин, зората как с моя образ посрещаш.

 

Като с тъничка спица въртиш ми в душата

цялата пъстрота на дъгата.

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??