Изпращам ти обич
по стихове.
Изпиваш ги жадно -
ненасита си.
Докосваш ме с думи -
неутолими са.
Ръцете ми галиш,
отронили римите.
Целуваш очите ми.
Обичаш ме.
По стъклото се стичат
сълзите ни -
начало и край
на едно обичане.
Изпивам тъгата ти
и двамата литваме
в красива любов -
без граници
и без вричане...
А сутрин се будим
винаги заедно,
аз - кротко утихнала
върху гърдите ти,
ти - галещ косата ми.
В стихове...
© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados
как си оживяла?