17 dic 2011, 10:29

Обич, Земя и Камбана 

  Poesía » De amor
656 0 4

 

Напиши ми писмо! И не почвай с "Любими".

Ненапразно си поетеса.

Любовта си приспиваш... Преди бялата зима.

Сълза по стъклото пълзеше...

 

А каза - за мене си палила свещ...

Само аз те разбирам.

В разтопения залез крием Горещото.

Ще запея за теб... До намиране...

 

Магия за обич Лудият шепне,

Вятърът щом заподсвири.

Твоят дъх по Сърцето ми сякаш се слепва...

Не разбра ли?!  МногоТочна е Лирата...

 

Гласът ти ме милва с бяло крило.

Каминено Ще се съмнеш във МАМА...

Щом ме обичаш... Напиши ми писмо!

Светът е само за двама...

 

Болката от пръстите изтича във стих...

Незавършено Чудо, знай, няма.

Животът ми земен е само триптих:

Обич, Земя и Камбана...

 

© Красимир Дяков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??