Напиши ми писмо! И не почвай с "Любими".
Ненапразно си поетеса.
Любовта си приспиваш... Преди бялата зима.
Сълза по стъклото пълзеше...
А каза - за мене си палила свещ...
Само аз те разбирам.
В разтопения залез крием Горещото.
Ще запея за теб... До намиране...
Магия за обич Лудият шепне,
Вятърът щом заподсвири.
Твоят дъх по Сърцето ми сякаш се слепва...
Не разбра ли?! МногоТочна е Лирата...
Гласът ти ме милва с бяло крило.
Каминено Ще се съмнеш във МАМА...
Щом ме обичаш... Напиши ми писмо!
Светът е само за двама...
Болката от пръстите изтича във стих...
Незавършено Чудо, знай, няма.
Животът ми земен е само триптих:
Обич, Земя и Камбана...
© Красимир Дяков All rights reserved.