10 may 2008, 18:38

Обича се веднъж 

  Poesía » De amor
1657 2 6
Обича се веднъж

Макар любовта да е идвала и заминавала,
колкото и любови да си имал ти,
само една сърцето е разтуптявала
и винаги за нея ще тупти.

Сърцето си ако веднъж дадеш -
то вече не е твое,
а ако друга обич избереш,
втори път не се дава - едно е!

А душата си щом подариш,
при тебе друго не остава,
загубиш ли я, нямаш две души,
само веднъж се подарява.

Сърце, душа или живот,
веднъж може да се дари,
дадеш ли го на някоя любов -
нейно е завинаги!

Едно е сърцето и веднъж обича,
една е душата и веднъж се дава,
за истинската любов животът се обрича,
а за друга само плът остава...

Любовта идва и отлита като дъжд,
но една е таз за цял живот,
в един живот обичаме веднъж,
само единствената и истинска любов!

05.09.2006

© Радослава Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??