Обичах те, но на себе си не бях.
Летях из облаци, от щастие не спях.
Промени ме от главата до пети
и непрестанно търсих себе си в твоите очи.
Обичах те, но на себе си не бях.
Задача моя бе да разкрия мъжкия ти свят,
да разбия оковите на твоето сърце
и да ти покажа какво е страдащо по мен сърце.
Обичах те, но на себе си не бях.
Преследвах те, гоних те, в ада аз горях.
Единствена да бъда не успях,
но поне разбрах, ти за мен не бе и аз за теб не бях.
© Маноела Иванова Todos los derechos reservados