Feb 28, 2013, 7:22 AM

Обичах те 

  Poetry » Love
778 0 3

Обичах те, но на себе си не бях.

Летях из облаци, от щастие не спях.

Промени ме от главата до пети

и непрестанно търсих себе си в твоите очи.

 

Обичах те, но на себе си не бях.

Задача моя бе да разкрия мъжкия ти свят,

да разбия оковите на твоето сърце

и  да ти покажа какво е страдащо по мен сърце.

 

Обичах те, но на себе си не бях.

Преследвах те, гоних те, в ада аз горях.

Единствена да бъда не успях,

но поне разбрах, ти за мен не бе и аз за теб не бях.

© Маноела Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??