16 abr 2014, 22:54  

Обичах те 

  Poesía » De amor
942 1 5

Обичах те

 

Ти почти ме промени

и сякаш друг живот ми даде,

казваш "моля те, прости",

но на друга се отдаде.

 

Искаш да ти вярвам,

но как да стане т'ва?

След като при мен се върна

пак с лъжата на уста.

 

Аз исках безутешно

във ръцете ти да бъда.

Но, уви, е безуспешно,

молех се да няма друга.

Ах, как се молех да няма друга...

 

Аз желаех те, но ти

трябваше да бъдеш себе си...

обичах те,

но вече почнах да обичам себе си!

© Вероника Теодошева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??