14 mar 2019, 23:15

Обичах те 

  Poesía » De amor
395 2 1

 

Обичах те

 

Обичах те! Дали сгреших кажи!

Душата ми от тебе обсебена

потънала е в рани и кърви

безжалостно от тебе наранена!

 

Обичах те! И страдах, и мълчах

когато знаех, че със друг се любиш!

Оставах сам и плачех, и търпях!

Боли когато любовта изгубиш!

 

Обичах те! Обичах те със страст!

Желаех те във нощите и дните!

Желаех те безумно всеки час!

Исках те в съня си и мечтите!

 

Обичах те! Защо не пожела

да ме погледнеш честно във очите

и да надникнеш в моята душа?

От там сега извират и сълзите!

 

Обичах те! Повярвай, и сега

в сърцето ми за тебе място има!

Аз вече свикнах с твоята лъжа,

красива, като теб неустоима!

 

Обичах те! Обичам те! Дори

отново всичко пак да се повтори

аз още искам да си с мене ти!

И нека нова рана се отвори!

 

14.03.2019 г.

 

 

 

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Изплакано,изповедно...Хареса ми.
Propuestas
: ??:??