29 ago 2018, 0:29

Обичах я, но тя в това не вярваше 

  Poesía » De amor
474 5 8

Понякога в ръцете ми отмаряше.

в капана на прегръдките ми стоплящи

обичах я, но тя  в това не вярваше,

и много пъти зървах я разплакана.

 

Тя винаги си тръгваше умислена

във стихове душата й изгаряше,

изпиваше си чашата със уискито

след изгрева следа от нея нямаше...

 

Понякога за устните и чудех се

целуваха ли другиго по начина

по който в мен забиваше стрелите си

прекрачвайки безумно всички граници...

 

 

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??