27 abr 2018, 8:28

Обичахме се... 

  Poesía » De amor
429 0 2

Обичахме се с тебе двамата, отдавна.
Обичахме и беше истинско, нали?
Но както всяка обич, така и нашта бавно
Превърна се във купчина несбъднати мечти...

Лъжите ни съсипаха, съсипаха и чувствата
И нишката от обич зловещо изтъня...
И обичта ни стана някак тъжна и изкуствена,
И беше обич предимно от вина.

Очите ни не търсеха на другия душата,
Когато вглеждаха се в тези срещу тях.
Оставихме сърцата ни да тънат в тишината
На неизречения гласно грях.

И нямаше любов, и нямаше мечти
И знаехме, че всичко помежду ни е обречено.
И тръгнахме си без едно "довиждане" дори,
Защото всичко вече бе изпято и изречено.

© Роси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много тъжно! Но, уверявам те: не всяка любов е такава! Отровена от лъжи!
  • Всяка раздяла е тъжна, но понякога егото също има пръст в това. Поздрави, Роси!
Propuestas
: ??:??