19 ago 2008, 12:40

Обичай 

  Poesía
621 0 0
                        ****
Обичай тези, които те покрепят,
обичай тези, които са със теб,
живей за тях и никога недей допуска
да забравиш що е истински човек!!!
                        ****

© Ели Дим Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??