Аз съм твой, бъди ти моя!
Животът ми без теб какво е!
Сърцето ми ти принадлежи,
не го карай с болка да кърви!
Остани, ще бъдеш моята кралица!
Без криле, ще бъдеш като птица!
Замаяна ще си от щастие и радост!
Ще запазя вечно твойта младост!
С теб се прераждам отново!
С теб чуствата ми са без слово!
Не намирам думи да ги изкажа,
но искам, мога да ги покажа!
Желая ръката ми да те докосва!
Желая те, каквото и да ми коства!
Желая винаги да те обичам!
За вярност в клетва се обричам!
В съцето си винаги ще те нося!
Дори да е като сърце на прсяк!
Дори и да не ме обикнеш ти
и да съм безчуствен труп дори!
© Васил Зарев Todos los derechos reservados