Обичай ме и аз ще те обичам.
Обичай ме и всичко ще ти дам!
Стига болка, стига тъга.
Не искам повече да съм сама.
Плаках, скитах и обичах,
но отричах...
Вече не!
Обичай ме и аз ще те обичам.
Няма да тръгна,
няма да обърна гръб.
Ще ти бъда вярна
до сетния си дъх!
© Dani Ros Todos los derechos reservados